Unaprijedite timski rad!

  • Želite zabavan i drugačiji team building koji će zainteresirati sve sudionike?

  • Uživate u testiranju vještina rješavanja problema?

  • Ili možda želite ispitati kako vaši kolege/zaposlenici reagiraju na frustraciju, komuniciraju svoje i uvažavaju tuđe ideje te surađuju u timskom rješavanju problema?

Mozgaonica dolazi na vaša vrata s mozgalicama kako biste uživali u najzabavnijem team buildingu ikad! Opremljeni malim i XXL mozgalicama organizirat ćemo vaš pametni team building. Sve što trebate je kontaktirati nas na info@mozgaonica.hr ili +385 91 9422 007

Kroz igranje društvenih igara, slaganje slagalica i rješavanje ostalih mozgalica izbrusite komunikacijske vještine, naučite rješavati sukobe i testirajte svoje moždane vijuge, a prvenstveno se zabavite u svijetu mozgalica!

Osobine pojedinaca i odnosi unutar tima najbolje se prepoznaju kroz natjecateljske igre. Kroz igru saznajte više o kolegama / zaposlenicima i njihovim osobinama te unaprijedite timski rad! Kvalitetni i dobri odnosi unutar tima donose pozitivne poslovne rezultate.

Naši educirani profesori Think&Solve programa prilagodit će program vašim željama, broju zaposlenika i prostoru, a jamčimo da će mozgalice zaraziti i velike i male glave! Tijekom team buildinga pomoći će vam da prepoznate prepreke u rješavanju problema i svoje jake strane, kao i u dolasku do rješenja naših mozgalica,, izazovnih za sve uzraste i profesije.

Naša bogata riznica od 250 različitih mozgalica pružit će svim zaposlenicima priliku da iskušaju i dodatno treniraju vještine u rješavanju različitih vrsta problema.

Želite djeci svojih zaposlenika omogućiti zabavno mozganje? Mozgaonica ima spreman program za djecu prilagođen dobi (djeca i mladi 4-18 godina).

Kontaktirajte nas na: info@mozgaonica.hr ili +385 91 9422 007

Za sve informacije i najave teambuildinga kontaktirajte nas mailom na info@mozgaonica.hr ili telefonom na +385 91 9422 007 ili +385 1 7999 609

Program se održava na hrvatskom, engleskom ili španjolskom jeziku.
Sva događanja molimo rezervirati minimalno četrnaest (14) dana unaprijed jer se planiraju ovisno o dostupnosti termina i ostalim aktivnostima Mozgaonice.