Mozgajmo zajedno!

Želite se zabaviti i istovremeno razgibati svoje moždane vijuge? Želite nagraditi svoje učenike ili im pobuditi znatiželju za rješavanjem problema?

Okupite veselu družinu i dođite u Ilicu 62! Mozgaonica će organizirati program u trajanju od sat vremena za minimalno 10, a maksimalno 20 učenika. Cijena programa iznosi 30 kuna po učeniku (sudjelovanje profesora u pratnji je besplatno).

Istražite svijet mozgalica: složite 2D ili 3D slagalicu, riješite zagonetku i otkrijte strategiju koju krije neka od društvenih igara. Raspravite o načinima kojima ste došli do rješenja i povežite mozgalicu s drugim pojavama ili spoznajama.

Upoznajte najstariju slagalicu na svijetu – Tangram, odmjerite snage u društvenim igrama (Othello, Kineske dame, Mlin, Mankala, Barikade…) ili postanite master logike dešifrirajući kodove u jednoj od najzanimljivijih društvenih igara.

Radionice su prilagođene za osnovnoškolske i srednjoškolske uzraste. Prvenstveno pomažu u razvoju koncentracije, strpljenja i upornosti te spacijalnih vještina. Upravo su spacijalne vještine ključne za uspješnost u čak 84 različita zanimanjima, prvenstveno iz STEM područja (znanost, tehnologija, inženjering i matematika).

Naši edukatori prilagodit će program dobi učenika, prethodnom iskustvu s mozgalicama iz Mozgaonice te vašim potrebama i interesima.

Prijavite se za školski posjet na mail: info@mozgaonica.hr ili +385 91 9422 007.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja – Mišljenje o edukativnom programu Mozgaonice (Think&Solve)

Školski posjeti
— trajanje: 1 sat (uz stručno vodstvo Mozgaonice)

Cijena po osobi — 30 kn (min. 10 / max. 20 po grupi)
Profesori ili pratnja grupe — GRATIS
Stručno vodstvo Mozgaonice — GRATIS

Molimo unaprijed rezervirati željeni termin na mail info@mozgaonica.hr ili na +385 91 9422 007.

 

Program se održava na hrvatskom, engleskom ili španjolskom jeziku.
Mozgaonica provides workshops in Croatian, English or Spanish.

Za sve informacije i najave školskih posjeta kontaktirajte nas mailom na info@mozgaonica.hr ili telefonom na +385 91 9422 007.

Programi se održavaju na hrvatskom, engleskom ili španjolskom jeziku.