Usudite se odabrati drugačije!

Upotpunite vaša događanja i upriličite uzvanicima potpuno drugačiji koncept zabave! Mozgaonica i drvene didaktičke Dilemma Games igre i XXL igre rado su viđen gost na svim važnijim događanjima.

Od otvorenja prisustvovali smo na manifestacijama poput Bijele noći, Danu bez automobila, Football festu, Interliberu, Znanstvenom pikniku i Adventu u Zagrebu. Dilemma Games didaktičke igre zabavljale su i oduševljavale i u Rijeci, Osijeku, Zadru te Splitu.

Na Vaš upit naš tim organizatora i edukatora dogovorit će sve detalje te, ovisno o željama, organizirati cijeli događaj ili samo upotpuniti postojeći. Dolazimo na poziv sa svom potrebnom opremom i osobljem koji će se pobrinuti da Vaša organizacija prođe zapamćeno kod svih sudionika.

U mogućnosti smo Vam ponuditi i poklone za uzvanike koji će biti odličan podsjetnik dugo nakon održanog eventa, a po potrebi dolaze i sa Vašim logotipom ili promotivnom porukom.

Kontaktirajte nas na: info@mozgaonica.hr ili +385 91 9422 007

Za sve informacije i najave evenata molimo kontaktirajte nas mailom na info@mozgaonica.hr ili telefonom na +385 91 9422 007 ili +385 1 7999 609

Sva događanja molimo rezervirati minimalno četrnaest (14) dana unaprijed jer se planiraju ovisno o dostupnosti termina i ostalim aktivnostima Mozgaonice.