Loading...
Najam učionice 2017-11-26T17:00:09+00:00

Inovativna atmosfera za poticanje kreativnosti!

Vaš tim žudi za promjenom uredske atmosfere i svakodnevice radnog prostora? Posebno dizajnirana pametna učionica Mozgaonice rješenje je takvih problema. Drugačija, inovativna atmosfera potaknut će kreativne ideje i osloboditi potencijal vaših zaposlenika i suradnika.

Naši licencirani edukatori pripremit će program, krojen po vašoj mjeri, koristeći drvene didaktičke Dilemma Games igre, slagalice i mozgalice. Sudionici će u prostoru Mozgaonice uz našu pomoć pronaći toliko željenu motivaciju za rješavanje složenih problema i traženje novih, drugačijih ideja.

Mnogi su već iskoristili ovu priliku i odlično odradili zacrtane ciljeve, a pritom se i dobro zabavili. Ako i vi želite postati dio naših zadovoljnih klijenata, sve dodatne informacije doznajte na info@mozgaonica.hr.

Za sve informacije i najam učionice kontaktirajte nas mailom na info@mozgaonica.hr ili telefonom na +385 91 1522 070 ili +385 1 7999 609.

Najam prostora molimo rezervirati minimalno četrnaest (14) dana unaprijed jer se planiraju ovisno o dostupnosti termina i ostalim aktivnostima Mozgaonice.