Mozgamo u manjim grupama!

Želite se zabaviti i istovremeno razgibati svoje moždane vijuge? Ili možda želite nagraditi svoje učenike, kolege, obitelj ili prijatelje originalnim i nezaboravnim provodom?

Okupite veselu družinu i dođite u Ilicu 62! Mozgaonica će organizirati program u trajanju od sat vremena za minimalno 10, a maksimalno 20 djece, mladih ili odraslih. Cijena grupne radionice iznosi 30 kuna po članu (sudjelovanje profesora u pratnji je besplatno).

Istražite svijet mozgalica: složite 2D ili 3D slagalicu, riješite zagonetku i otkrijte strategiju koju krije neka od društvenih igara. Raspravite o načinima na koji ste došli do rješenja i povežite mozgalicu s drugim pojavama ili spoznajama.

Upoznajte najstariju slagalicu na svijetu – Tangram, odmjerite snage u društvenim igrama (Othello, Kineske dame, Mlin, Mankala, Barikade…) ili postanite master logike dešifrirajući kodove u jednoj od najzanimljivijih društvenih igara.

Naši edukatori prilagodit će program dobi grupe, prethodnom iskustvu s mozgalicama iz Mozgaonice te vašim potrebama. Prijavite se za grupnu radionicu na mail: info@mozgaonica.hr

Ministarstvo znanosti i obrazovanja – Mišljenje o edukativnom programu Mozgaonice (Think&Solve)

Grupne radionice
— trajanje: 1 sat (uz stručno vodstvo Mozgaonice)

Cijena po osobi — 30 kn (min. 10 / max. 20 po grupi)
Profesori ili pratnja grupe — GRATIS
Stručno vodstvo Mozgaonice — GRATIS

Molimo unaprijed rezervirati željeni termin na mail info@mozgaonica.hr

 

Radionice se održavaju na hrvatskom, engleskom ili španjolskom jeziku.
Mozgaonica provides workshops in Croatian, English or Spanish.

Za sve informacije i najave grupa kontaktirajte nas mailom na info@mozgaonica.hr i telefonom na +385 1 7999 609 ili +385 91 9422 007.

Molimo rezervirati grupnu radionicu minimalno četrnaest (14) dana unaprijed jer se planiraju ovisno o dostupnosti termina i ostalim aktivnostima Mozgaonice.